Рекордна пратка хероин от общо 712,574 кг са задържани на

...
Рекордна пратка хероин от общо 712,574 кг са задържани на
Коментари Харесай

Спипаха рекордна пратка хероин на „Капитан Андреево“


Рекордна пратка хероин от общо 712,574 кг са арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ в два ирански ТИР-а. На 27 септември е отклонен по метода на разбор на риска от митничарите на пункта. Камионът е превозвал плоскости с гипсокартон от Иран за Австрия. Прегледът с рентген не е открил съществуване на неразрешена стока.

Мегаудар против трафика на дрога на "Капитан Андреево " Въпреки това е бил разтоварен, а сред плоскостите са открити 347,270 кг хероин. По разбор на маршрута и изпращача на легалната стока са тествани още два ТИР-а от Иран. В единия са открити още 365,304 кг хероин. Това оповестиха на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ окръжния прокурор на Хасково Иван Стоянов и Георги Георгиев, началник на дирекция "Митническо разузнаване и следствие " към Агенция Митници.

Пратката е рекорден удар против наркомаята. Около 600 кг е хероинът, открит на Капитан Андреево Стойността на пратката е за над 46,317 милиона лв.. Задържани са двама ирански водачи. Очакват ги санкции от 15 до 20 години затвор по повдигнатите обвинявания за наркотрафик в изключително огромни размери.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР