Рекордна конкуренция за сезона от 12 пилоти очаква Иван Влъчков

...
Рекордна конкуренция за сезона от 12 пилоти очаква Иван Влъчков
Коментари Харесай

Рекордна за сезона конкуренция очаква Иван Влъчков на Писта София

Рекордна конкуренция за сезона от 12 водачи чака Иван Влъчков в клас Туринг на Писта София идния уикенд. Състезанието е трети кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. То ще се организира за първи път от 10 години, като този път ще бъде на пътния възел към стадион Георги Аспарухов.
Влъчков, който е първенец за последните три години в класа, ще се състезава с познатата Хонда Сивик за екипа на Дамасцена Алба. 20-годишният водач ще се бори за нова победа, откакто завоюва Писта Русе през юни.

Сред главните му съперници ще бъдат ветеранът Стоян Апостолов с Хонда Сивик, Станислав Паришков с Опел Кадет и Кольо Карастоянов (Хонда Сивик) също от екипа на Дамасцена Алба.

Силно наличие на водачи на Дамасцена Алба ще има и в серия Спорт – Александър Димитров, Костадин Костадинов, Любен Емануилов и Динко Монев.

Влъчков ще взе участие и в Свободния клас, този път с автомобила Sin Car R1 на Росен Даскалов. Последният е уредник на надпреварата. В тази категорията поръчки за присъединяване са подали общо 7 водачи.

" Очакваме доста мощна конкуренция, съобщи Влъчков. – Трасето е малко, само че технично и ще бъде предизвикателство за всички водачи, защото е непознато. Благодаря на екипа ми Дамасцена Алба за помощта. Без него присъединяване ми нямаше да е допустимо ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР