Рекордите за най-бързо изиграване на дадена игра винаги са атрактивни.

...
Рекордите за най-бързо изиграване на дадена игра винаги са атрактивни.
Коментари Харесай

Рекордно: Fallout 1, 2, 3, 4 и New Vegas изиграни за под 90 минути

Рекордите за най-бързо изиграване на дадена игра постоянно са атрактивни. Но да преминеш през пет Fallout заглавия, и то в границите на по-малко от 90 минути? Това в действителност е нещо особено.

Рекордното изиграване на цялата антология постапокалиптични игри възлиза навръх 1 час 29 минути и 47 секунди без времето за зареждане. Постижението е на геймър с прякор tomatoanus . Според speedrun.com, това закономерно е най-бързото изиграване на всичките Fallout игри от главната серия.

Постижението е на PC и е от вида %any , което значи, че игрите са играни на Easy и с използването на гличове. В процеса tomatoanus разкрива много забавни трикове, които е употребил. Кой да вземем за пример би се сетил, че изиграването на Fallout New Vegas на италиански ще спести скъпи секунди?

Геймърът към този момент имаше един сходен връх, само че в този момент съумява да спести над 10 минути и за пръв път да падне под 90 минути. Сега tomatoanus се заканва на идната си цел – Fallout 76 , стига тя да има някаква форма на история в нея.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР