Рекорден брой зрители - близо 1, 5 млн. или повече

...
Рекорден брой зрители - близо 1, 5 млн. или повече
Коментари Харесай

Близо 1 500 000 зрители пред малкия екран за финала на Фермата

Рекорден брой фенове - близо 1, 5 млн. или повече от половината от всички пред екран в неделя вечер, наблюдаваха финала на третия и най-успешен сезон на „ Фермата ” в неделя вечер, в който победител след тричасово шо, стана Яни Андреев. Земеделецът от Козлец сполучливо преодоля всички борби, сподели познания по българска история и получи вота на 39% от почитателите на шоуто, което му донесе освен първото място, само че и чек за  100 000 лева за спечелилия Яни Андреев.

Почти половината (48%) и от феновете на възраст сред 18-49 година избраха bTV и „ Фермата “, а едвам 17% гледаха финала на музикалното шоу в ефира на втората по гледаемост телевизия NOVA, демонстрират данните на GARB, единствената пийпълметрична организация, минала самостоятелен одит.
Заради мощните резултати и възходящата известност на предаването програмният шеф на bTV Media Group Маргарита Александрова разгласи през вчерашния ден в ефир старта на записванията за новия, четвърти сезон на „ Фермата ”. Всички, които желаят да преживеят страстите на Яни Андреев и останалите участници, потърсили ново начало, могат да се запишат за кастинг на fermata.btv.bg
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР