Рекорден брой записали се за кастинга на конкурса от 10

...
Рекорден брой записали се за кастинга на конкурса от 10
Коментари Харесай

Диана Габровска се конкурира с фолкпевица за Мисис България

Рекорден брой записали се за кастинга на състезанието от 10 година насам, сподели пред „ Телеграф “ Меги Савова

Популярната като голата кметица Диана Габровска влиза в жестока конкуренция с фолкпевица и роден топ модел за короната в състезанието „ Мисис България “. Габровска била една от първите записали се за кастинга, научи „ Телеграф “. Освен нея в надпреварата по хубост ще вземе присъединяване фолкпевицата Дебора, както и носителката на няколко трофеи за модели Виктория Джумпарова. „ Тази година имаме рекорден брой записали се в кастинга. Над 2500 кандидатури сме обработили “, съобщи притежателят на марката Меги Савова.

До финала са позволени 15 хубавици. Всички девойки са майки на най-малко едно дете, а има и дама, която отглежда 4 отрочета, разкри още Савова. Сред кандидатките има йога инструктор, лайфкоуч, състезателка по фитнес, инфлуенсър, дизайнерка, юрист и други За първи път от години има съществено звездно наличие. Момичетата ще дефилират в три тура . В първи хубавиците ще бъдат показани от своите деца.

Малчуганите ще би трябвало да опишат за какво мама е най-достойна за купата. Втори кръг ще бъде отдаден на България, а трети обичайно е за формалните тоалети. Победителките ще бъдат избирани от умело жури, което се състои единствено от носителки на купата „ Мисис България “ от предишни години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР