Рекорден брой сватби са обявени за 10 октомври в Пловдив,

...
Рекорден брой сватби са обявени за 10 октомври в Пловдив,
Коментари Харесай

Бум на сватби на 10 октомври в Пловдив

Рекорден брой сватби са оповестени за 10 октомври в Пловдив, оповестиха от общинското дружество "Радостни обреди ". Всички часове за този ден към този момент са заети, като 25-те двойки ще си кажат "да " на всеки половин час.

Десет от тях ще се бракосъчетаят в Централния дом на младоженците, девет в залата в регион "Тракия ", а шест са предпочели изнесения обред. Една от двойките ще каже заветното "да " на Римския стадион, до момента в който други младоженци са избрали уюта на къща "Хиндлиян " за своя незабравим миг.

От Оперативна програма "Радостни обреди " оповестиха още, че за поредна година няколко пловдивски двойки са избрали да сключат брак в седмицата на "Празници на Стария град " през септември. За да създадат деня още по-специален, екипът на общинското дружество обезпечил на младоженците декорация от естествени цветя, красива арка, музикален акомпанимент и безвъзмездна фотосесия в къща "Хиндлиян ".
За облекчение на влюбените двойки Община Пловдив разполага с електронна система за записване, която младоженците избират да употребяват заради обстановката в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР