Рекорден брой от 75 пилоти подадоха заявки за участие в

...
Рекорден брой от 75 пилоти подадоха заявки за участие в
Коментари Харесай

Рекорден брой участници на Мемориал Валерий Великов 2018

Рекорден брой от 75 водачи подадоха поръчки за присъединяване в първия кръг на националния авто шампионат по планинско нанагорнище " Мемориал Валерий Великов 2018 " на 14 и 15 април.

Надпреварата се провежда за поредна година  АСК " Стари Столици " и община Шумен.  По 3.35 километровото трасе ще се включат и водачи от Румъния.

" Много сме удовлетворени от този извънредно огромен брой поръчки. Работим интензивно по асфалтирането и разпределянето на боксовете в сервизната зона, с цел да можем да поберем екипите на всички участници. До последно работихме и по почистването и подготовката на трасето, което и през тази година остава със същата дължина. Имаме единствено една единствена смяна по него и тя е обвързвана с премахването на бордюрите от един от бързите завои, което може би ще подкрепи водачите да нападат върха на Николай Златков от 2015 година ", разяснява шефът на конкуренцията Димитър Георгиев.

Сред участниците на тазгодишното издание на " Мемориал Валерий Великов " са имена като на Илия Царски, Христо Манолов, Стефан Стоев, Мартин Сурилов, Георги Василев, Юлиян Телийски и Йордан Атанасов.

Освен ремонтите, през тази година " Мемориал Валерий Великов " ще разполага и с повече подсигурени паркоместа за фенове и посетители на конкуренцията. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР