Рекорден брой дела срещу съдии, следователи и прокурори е завел

...
Рекорден брой дела срещу съдии, следователи и прокурори е завел
Коментари Харесай

Кримигероят Крокодила с рекорден брой дела срещу магистрати

Рекорден брой каузи против съдии, следователи и прокурори е завел Емил Милев – Крокодила, заяви арбитър Галя Георгиева на антикорупционен семинар за правоприлагането, оповестява Монитор бг.

Прочутият кримигерой Емил Милев – Крокодила е завел 840 каузи против магистрати и правосъдни чиновници, а всеки ден продължава да засипва институциите с тъжби. Това заяви съдията от Апелативния профилиран съд Галя Георгиева, която е измежду пострадалите.

Тя е безапелационна, че е неприемливо да се дава право на наказани нарушители да завеждат каузи против магистрати поради това, че са ги осъдили. Срещу Крокодила от десетилетия се водят поредност каузи за тежки престъпни закононарушения.

Сега пък той води насрещни каузи против всички работили по проблеми свързани с него. Най-често Крокодила претендира, че магистратите би трябвало да понесат отговорност за засегнатост и и клюка, които му нанесли до момента в който работят по делата му и събират доказателства.

Така един от най-известните магистрални обирджии заведе 840 каузи против родното правораздаване.

Преди месеци Крокодила беше наказан на 17 години и 6 месеца затвор при непоколебим режим за присъединяване в проведена въоръжена незаконна група за отвличания, грабежи и палежи.

Освен с магистралните грабежи в престъпните среди, Крокодила е прочут и в магистратските кръгове точно с това, че не пропуща случай да упорства, че правата му са нарушени.

Почти няма човек, работил по негово дело, против който да няма тъжба. След като съдът образува делото, съответният арбитър би трябвало да си направи отказ, изясни повода за многочислените каузи от един и същи обвиняем Галя Георгиева.

Въпреки съществуването на функционален имунитет, какъвто имат магистратите, съдът позволява за разглеждане претенциите на Крокодила и в последна сметка правосъдната система се занимава с всяко негово пояснение на „ засегнатост “ и „ клюка “.

В най-голямата част от случаите юристът му се финансира от бюрото по правна помощ. А напоследък Крокодила е представляван от публичен бранител, каквито получават освидетелстваните пандизчии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР