Рекорд на сватбите в Пловдив отчитат днес в Дома на

...
Рекорд на сватбите в Пловдив отчитат днес в Дома на
Коментари Харесай

Сватбите в Пловдив удариха пореден рекорд

Рекорд на сватбите в Пловдив регистрират през днешния ден в Дома на младоженците. Седемнадесет двойки са декларирали желанието да се врекат в обич е верност за цялостен живот.

През целия ден под тепетата ще звучи " Менделсон ", ще се отваря шампанско и ще се подаряват целувки под дружните възгласи " Горчиво ".

Осем влюбени двойки ще подпишат цивилен брак в централния Дом на младоженците на ул. " Христо Г. Данов ", три - в обредната зала в " Тракия ", а шест ритуала са съчетани с посрещането на посетители в заведенията, описа шефът на общинското дружество Чудомира Пинджева.

И на следващия ден не престават сватбарските фойерверки с пет бракосъчетания.

Сватба на сина си прави през днешния ден и зам. - кметът на Пловдив Величко Родопски. Влюбените ще се венчаят в църквата " Св. Димитър ", както " Марица " писа.

" Наплив от младоженците има, откогато отвориха заведенията за хранене. И ние се радваме дружно с бъдещите съпрузи ", разяснява шефката на " Радостни обреди ".

При регистрацията на брак в Дома маските си остават наложителни, по тази причина от ден на ден двойки избират изнесени ритуали в заведения, където посрещат гостите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР