Реконструкцията на ул. Първа българска армия е един от големите

...
Реконструкцията на ул. Първа българска армия е един от големите
Коментари Харесай

Фандъкова: Очаквам до началото на декември да приключат дейностите ул.“Първа българска армия“

Реконструкцията на ул. " Първа българска войска " е един от огромните обекти, които изпълняваме тази година. Улицата е значима за придвижването в " Орландовци ". Към момента е отворено за придвижване част от трасето. Очаквам до началото на декември да приключат дейностите по към 1.2 км. Това сподели през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на реконструкцията на ул. „ Първа българска армия”, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Ремонтът стартира през лятото по едно и също време в два сектора - от река Суходолска до ул. „ Нешо Бончев “ и от ул. " София " до ул. „ Мара Бунева “, като общата дължина е към 1.2 км.

Извършена е реорганизация на инженерни подземни мрежи. Изпълнени са канализация на непосредствено трасе дружно със сградни канализационни отклонения, както и електро, телекомуникации.

По думите на заместник-кметът по публично строителство инж. Ангел Джоргов се планува да се създадат нови тротоари и да бъдат засадени дървета, където е належащо.

От 28.09.2021 година е въведена краткотрайна организация на придвижването за сектора от ул. „ София “ до ул. „ Нешо Бончев “. Довършва се осъществяването на тротоарите на бул. " Тодор Каблешков ".

Продължава работа на бул. " Цар Борис III ", където дейностите ще продължат и през 2022г. На обекта има закъснение, което настояваме изпълнителят да преодолее, тъй като другояче ще се постановат наказания ", сподели също кметът Фандъкова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР