Реконструкцията на стадион Българска армия трябва да продължи 18 месеца.

...
Реконструкцията на стадион Българска армия трябва да продължи 18 месеца.
Коментари Харесай

ЦСКА обявява срок от 18 месеца за новия стадион

Реконструкцията на стадион " Българска войска " би трябвало да продължи 18 месеца. Това е срокът, залегнал в идейния план на ЦСКА, научи " Тема Спорт ". Както е известно, преди 10 дни от клуба срещнаха с него страната. Това се случи на среща сред спортния министър Весела Лечева, Данаил Ганчев, изпълнителния шеф на " Спортни парцели Българска Армия " АД Данаил Димов и представители на ИПА - архитектурното бюро, отговорно за плана. Бяха показани механически елементи и образна презентация на оборудването, а планът бе признат извънредно положително от представителите на страната, написа " Тема спорт ".
 Българските клубове са извоювали коефициент 4,500 през сегашния сезон в Европа
Българските клубове са извоювали коефициент 4,500 през сегашния сезон в Европа

Това е най-хубавото ни достижение от 2013/2014

Припомняме, че в понеделник, 24 април, ЦСКА ще презентира проекта си за реорганизация на " Армията " и пред обществеността. За задачата е проведена специфична конференция от 10:00 часа в Българска телеграфна агенция. " Ще ви срещнем с отдадения екип, който работи неуморно по основаването на бъдещия ни дом и ще получите още доста забавна информация ", оповестиха алените.

Новата " Българска войска " ще съставлява умалено копие на стадиона на Ференцварош " Групама Арена " в Будапеща. Сериозна роля в неговото създаване имаха от интернационалния оператор SportFive, с който и ЦСКА до скоро си сътрудничеше. Въпреки че при започване на годината двете страни прекратиха взаимната си работа, алените не престават да следват първичния план. Съоръжението в Унгария е с потенциал 23 700 места и е било издигнато за едвам 14 месеца. Новата " Армия " пък ще е с 15 000 седящи и 3000 правостоящи места, а реалистичният период за построяването и е 18 месеца, поради по-специфичните правила в Борисовата градина.

Плановете на ЦСКА са нужните разрешителни да бъдат получени най-късно до началото на юли месец, когато да бъде направена и първата копка на стадиона. Тогава тимът ще се реалокира на " Васил Левски ", а завръщането на " Армията " би трябвало да се реализира напролет на 2025 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР