Рекламен видеолип на имот в Сидни си спечели както похвали,

...
Рекламен видеолип на имот в Сидни си спечели както похвали,
Коментари Харесай

Реклама на имот в Синди "подлуди" социалните мрежи

Рекламен видеолип на парцел в Сидни си завоюва както похвали, по този начин и насмешки в обществените мрежи. Две минутното видео е разказано като „ толкоз изумително ужасяващо, че граничи с изкуството “, написа „ Гардиън “.



С рекламата се предлага къща с четири спални. На това самобитно кинематографично произведение е показана двойка, която танцува през парцела, прекосявайки го попада на кухненския плот и даже има фрагменти, на които плуват в басейна, а по-късно се настаняват в леглото. Всичко това се случва на фона на танцова музика.
Снимка: Скрийншот Youtube
Снимка: Скрийншот Youtube Снимка: Скрийншот Youtube В Twitter клипът е разказан като излишно полов, необикновено занимателен и „ най-истинското видео на сътрудника за недвижими парцели, което в миналото сте виждали “.
Снимка: Скрийншот Youtube

Фирмата за недвижими парцели публично се извини за публикуваното видео и го отстрани от обществените мрежи.

Агентът, поръчал рекламата, изясни че е бил удовлетворен от вниманието към клипа. „ Просто желаех нещо по-различно и това в действителност работи. Поръчах сходна реклама за една друга къща и тя беше продадена за върха сума - 3 205 000 долара”, съобщи той.

Снимка: Скрийншот Youtube

По думите на сътрудника той работи в този отрасъл от 12 години и за реклами постоянно наема артисти и танцьори.

Двойката във видеоклипа за парцела в Сидни няма нищо общо с същинската двойка от сватбените фотоси в къщата, стана ясно в следствие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР