Реклама на енергийна напитка под форма на прахче за шмъркане

...
Реклама на енергийна напитка под форма на прахче за шмъркане
Коментари Харесай

Реклама на енергийна напитка за шмъркане предизвика вълна от възмущение

Реклама на енергийна " напитка " под форма на прахче за шмъркане провокира същинска вълна от отвращение в обществените мрежи.

Прахчетата се популяризират като законни и изцяло безвредни, не от какъв да е, а от фолкпевицата Диона, която при започване на тази година бе хваната да кара след приложимост на кокаин.

" Спокойно, не е това, което си помислихте " - по този начин стартира реклама, която бе поместена в Инстаграм канала на попфолк певицата Диона, която по-късно изтри видеото.

На към този момент изтритото видето се виждаше по какъв начин тя " чертае " линии с бяло прахообразно вещество и обяснва, че това не е опиат, а нова енергийна напитка.

Прахообразната " енергийна напитка " се приема посредством поемане през носа чрез тръбичка в комплекта, тъкмо както кокаин.

Фолкдивата има 225 000 почитатели в ТикТок и 445 000 в Инстаграм и всички нейни почитатели, най-много младежи, към този момент добиха визия какъв брой е хубаво да напълниш носа с " енергийна напитка ", сигнализира " Розовата къща " - Неправителствени организации за работа със подвластни от опиати и алкохол.

Подобни енергийни прахчета набират известност по целия свят и фактически все още са отвън полето на регулациите. В България даже няма настояща възбрана за продажбата на общоприетите енергийни питиета за деца под 18 години, макар че имаше импортирани такива оферти в Закона за здравето, които обаче още не са признати.

На уеб страницата на дистрибутора се показва, че продуктът Sniff Bull Energy Dust е 100% естествен извлек и е изцяло безвреден.

Продуктът се предлага в опаковки от един грам ( 20 порции ) и два грама ( 40 порции ) на цени надлежно 16 лв. и 21 лв..

Дистрибуторът твърди, че Sniff Bull е лабораторно тестван и " потвърден като изцяло безвреден при естествена доза ". Все отново насочва и предизвестие: " Преди да ползвате Sniff Bull, апелирам наложително прочетете неговото наличие. При съществуване на алергии предлагаме консултация с вашия персонален доктор. SNIFF BULL.BG не носи отговорност в случай че Вие не прочетете наличието, както и в случай че го ползвате по Ваша преценка при повече алергии или при положение на предозиране ".

Препоръчителния дневен банкет е до три пъти, а минималната целесъобразна възраст е 16 години, е указано в уеб страницата на дистрибутора. Препоръчва се наставнически надзор заради кофеина, който може да превъзбуди нервната система у децата, се добавя към информацията за продукта.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР