Рекетираха ме като по време на 90-те години! Ще те

...
Рекетираха ме като по време на 90-те години! Ще те
Коментари Харесай

Управител на механа към фолклегенда: Ще те разпоря, дай парите!

„ Рекетираха ме като по време на 90-те години! „ Ще те разпоря, дай парите! Ще те заколя, в случай че кажеш някъде! “, крещеше шефът на механата, в която пеех по покана на мой непосредствен, който празнуваше рожден ден. “

Това показа пред „ България Днес “ фолклегендата Снежина от славния дует Марко и Снежина. Разкритието изпълнителката на непреходните шлагери „ Леле мале “ („ Гадже та дрънка “) и „ Рибке, покажи се “ направи броени часове след непредвидения екшън, който претърпява в известна кръчма в столичния квартал „ Захарна фабрика “ във вторник късно вечерта.

 Марко и Снежина - YouTube

Снежина получава позвъняване от собствен непосредствен, който събира другари и компанията се настанява в кръчмата, с цел да честват рожден ден. Всичко минава съгласно упованията – купонът е на макс, придружен от доста танци, положително въодушевление, квалитетни питиета и мезета. До момента, в който шефът на заведението не се нахвърлил върху фолкпевицата.

 Пребиха ретор певицата Снежина

„ Манол стартира да ми крещи, да бута маси и столове. Беше като оглупял! Викаше и на моята другарка: „ Тук оставаш пленник, дай ми 2000 лева “. Добре, че беше брачната половинка му Албена, която се намеси и опита да го успокои. Едва избягах с токчетата, само че преди този момент отнесох 2-3 удара “, споделя Снежина.

Изпълнителката на „ Са са “ и „ Ще те скъсам “ е безапелационна, че е виждала доста взривоопасни обстановки в мутренските времена на 90-те години, само че такова нещо в никакъв случай не й се е случвало.

В сряда Снежина престоява повече от 3 часа в столичното Трето полицейско ръководство, където подава тъжба за екшъна и дава пояснения за случая.

Заедно с сътрудника си в сектора Марко изпяват едни от май-легендарните чалга шлагери през смутните мутренски времена на 90-те години, които карат мощните на деня и техните приятели да купонясват до ранни зори в нощните заведения, а парите да валят като из ведро.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР