Режисьорският дебют на Надежда Косева Ирина продължава своя тур по

...
Режисьорският дебют на Надежда Косева Ирина продължава своя тур по
Коментари Харесай

Мартина Апостолова с награда за най-добра актриса от фестивал в Хонг Конг

Режисьорският дебют на Надежда Косева " Ирина " продължава своя тур по света и у нас. След сполучливи участия на " Златната роза " във Варна и 7 интернационалните фестивала през есента на 2018, увенчани с награди, и вълнуваща среща със феновете на София Филм Фест при започване на март 2019, филмът започва новия си интернационален сезон с отличие за младата актриса Мартина Апостолова – най-хубава женска роля на 43-тия интернационален кино фестивал в Хонг Конг. Това е следващата премия на Мартина за ролята й на Ирина в едноименния филм.
Ирина работи като сервитьорка в малко градче в България. В деня, в който я уволняват, брачният партньор ѝ претърпява тежка злополука. Семейството на Ирина изпада в беднотия. За да свърже двата края, тя става сурогатна майка. Ежедневните битки, отчаянието и семето на живота, което пораства в корема ѝ, надигат нова вълна в този тежък и прогнил живот. Ирина постепенно стартира да схваща какво значи да обичаш и да прощаваш.
" Ирина " е продукция на Арт Фест в копродукция с Фронт Филм, Доли Медиа Студио и Райт Солюшънс, с поддръжката на ИА " Национален кино център ", Програма " Творческа Европа " МЕДИА на Европейския съюз и Югоизточната европейска кино мрежа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР