Режисьорът Виктор Чучков-син се присъединява към екипа на продукцията Снимките

...
Режисьорът Виктор Чучков-син се присъединява към екипа на продукцията Снимките
Коментари Харесай

Ирен Кривошиева влиза в ролята на лекар в сериала на bTV „Белези“

Режисьорът Виктор Чучков-син се причислява към екипа на продукцията

Снимките на най-новия сериал на bTV „ Белези " не престават към този момент трети месец. Участие в него ще вземат едни от най-популярните театрални и кино звезди, които ще опишат за феновете истории за изгаряща обич, заплетени фамилни връзки и надълбоко защитавани секрети. Част от неповторимия каст в фамилната драма е и обичаната българска актриса Ирен Кривошиева. Като част от екипа, реализиращ продукцията пък, към този момент е и носителят на редица влиятелни награди за своята работа - режисьорът Виктор Чучков - наследник.
Ирен Кривошиева влиза в ролята на Мария, лекар по специалност, живяла доста години в Америка. Според актрисата доста черти от характера на облика ѝ съответстват и с нейния персонален. „ Сякаш ролята е писана за мен. Мария има наследник доктор по специалност, както е и в моя живот. Тя се връща от Америка и се открива тук, грижи се за своя наследник по този начин, както аз го върша за моя личен ". С усмивка на уста Ирен споделя още, че би се радвала обликът на Мария да бъде по този начин разпрострат, че да може всеки ден да е на снимачната площадка.
„ Изпитах ужасно неспокойствие в първия ми снимачен ден, въпреки всичко не съм снимала близо 10 години. Впечатлена съм от високото равнище на професионализъм на екипа, от отношението към нас актьорите и от метода, по който се работи с нас. Темпото е доста бързо, само че постоянно и преди всичко се обръща изключително внимание върху държанието и характера на облиците ", споделя Ирен Кривошиева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР