Режисьорът, създал - Максим Генчев, на свой ред отправи критики

...
Режисьорът, създал - Максим Генчев, на свой ред отправи критики
Коментари Харесай

Максим Генчев оценява Малкович: За театър не е нещо особено. Няма да го наема, не говори български - Култура

Режисьорът, основал - Максим Генчев, на собствен ред насочи рецензии към американския артист Джон Малкович, който  в Народния спектакъл " Иван Вазов ".

Продажбата на билетите стартира в сряда, а цените са в диапазон като са разграничени в 8 категории. Високите цени на билетите провокираха разгорещени диспути в обществените мрежи. 

Под вчерашна обява на " Площад Славейков " във Facebook за идните спектакли с присъединяване на Малкович режисьорът Генчев разяснява:

" Не е от класата на шекспировия артист Беркоф, занаятчия на моноспектакъла!!! Малкович е интелигентен късметлия с забавен лицев (събрани очи) маниер за кино, където артистът е зависим на постановка, осветяване (камера) и монтаж. За спектакъл не е нещо изключително (гледал съм го в Лондон). Но името продава!!! "

" Интересно, в случай че Джон Малкович гледа ваш филм, каква ли оценка ще даде? ", пита го консуматор на обществената мрежа. " Той е артист. Вероятно ще ме четка, с цел да го наема. Майтапя се, няма да го наема, не приказва български! ", дава отговор му Генчев. 



OFFNews удостовери, че този Фейсбук профил фактически е на режисьора Максим Генчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР