Режисьорът Ники Илиев разчувства мнозина, като проговори за болестта си

...
Режисьорът Ники Илиев разчувства мнозина, като проговори за болестта си
Коментари Харесай

Ники Илиев Проговори За Болестта Си

Режисьорът Ники Илиев разчувства мнозина, като проговори за заболяването си витилиго. Авторът на филми като „ Живи митове “ и „ Нокаут, или всичко, което тя написа “ разгласява своя фотография, на която скрива с длан част от лицето си.

До това се стигна след спекулации, че болестта се е популяризирало и върху лицето му.

“За всички с витилиго. То просто дава още един цвят на характера ти. Нищо повече. Качеството на живота ти се дефинира от качеството на мислите ти” написа някогашният модел под фотографията, а почитателите побързаха да засвидетелстват поддръжката си към него в секцията за мнения.

Витилиго е хронично кожно заболяване, проявяващо се при по-малко от 1% от човешкото население. Симптомите му се показват в появяването на светли петна по кожата, като заболяването се предизвика нормално от прочувствени фактори или физически и химически контузии върху кожата при хора, предразположени към развиването му.

Междувременно все още Илиев се е отдал на заслужена отмора, откакто до скоро въртеше камерата на четвъртия си авторски филм „ Завръщане “, филмовият откъс към който се появи на бял свят преди броени дни. Съвсем скоро ще се проведат и последните фотоси на заглавието, написа Монитор. Това ще се случи на 28 август, когато Орлин Павлов, който по традиция взе участие и в този филм на Илиев, ще изнесе първия плаващ концерт в Пловдив. Сред гостите на шоуто пък ще бъдат Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР