Режисьорът Ники Илиев още не иска да приеме факта, че

Режисьорът Ники Илиев още не иска да приеме факта, че ...

Ники Илиев не иска да приеме факта, че бракът му се разпада.

Режисьорът Ники Илиев още не иска да приеме факта, че бракът му се разпада. Бившият манекен до последно има надежди, че с актрисата Саня Борисова ще успеят да намерят компромис в отношенията си и ще останат семейство. Това била причината двамата да не избързват с обявяването на раздялата си или с процеса по подялба на имуществото си, научи HotArena. 

„Със Саня ни разделят от много време. Никога не съм искал да коментирам тези неща. Предпочитам да не го правя и сега”, опита се да замаже историята около проблемите в семейния си живот Ники.

Покрай премиерата на новия им филм двамата отново се наложи да се появят под ръка и да играят щастлива двойка за няколко снимки. Този цирк обаче не успя да заблуди нито почитателите им, нито близките им хора. От далеч се виждало, че и двамата са много напрегнати и никак не са щастливи. На много от кадрите актрисата се гушкала по-нежно в екранните си партньори, отколкото в съпруга си, а поставена до него, се свивала като в черупка.  
„По време на премиерата почти не си говореха, а всеки гледаше да стои на страна от другия. Ники не беше на себе си, защото е вложил всичко в този филм – кариерата, парите си и доброто си име. Саня пък беше страшно разсеяна и се усмихваше по команда”, издават очевидци на събитието. 
С премиерата на филма проблемите в семейството на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се задълбочава все повече и повече. Звездната двойка все по-трудно успява да скрие раздялата си, а последните им творчески събития налагат двамата да се появяват редовно заедно и да градят имидж на все така отдадени на работата и любовта си. Трябвало и да пътуват из страната, за да мотивират феновете си да влязат в киносалоните и да изгледат продукцията им. Вече имали прожекции в няколко по-големи града и срещи за автографи със зрителите, на които напрежението помежду им ставало все по-видимо и натрапчиво, пише "Уикенд".

„Няма да казвам каквото и да е конкретно за брака си. След това всеки си вади някакви изводи от думите ми, които нямат общо с реалността”, отговарял на въпросите за семейното си положение Ники, а половинката му Саня изцяло била отказала всякакви изяви, в които може да се пропука версията за щастието й в семеен план.

Съпрузите обаче повече от явно показвали, че нямат намерение да се изясняват за положението пред камерите, а ще изчакат суматохата около работните им проекти да поотмине преди да предприемат някакви стъпки. Една от причините за това били и очакваните приходи или загуби около филма им. От самото начало двамата били вложили всичко, което притежават в проекта си и след три месеца се очаквало да разберат дали са успели да избият инвестицията си. Не искали съдът да решава какво ще се случва с тези средства и те да се разнасят от уста на уста сред колегите им в арт средите. 
„Не искам да обяснявам какви са хонорарите на Саня от филмите ни. Като цяло печалбите от тях идват към не и към нея , разбира се”, мънка по деликатната тема режисьорът. 

Самият той не криел, че полага усилия да се разбере с жена си и да си дадат втори шанс. Опитвал се да открие какво е станало причина така да се отдалечат един от друг заради всички проблеми. Саня обаче не смятала, че може отново да се съберат и била категорична, че е време да обмислят как да сложат край на всичко с възможно най-малко шум. 

Източник: hotarena.net