Режисьорът на някои от най-успешните нови български филми Стефан Командарев

...
Режисьорът на някои от най-успешните нови български филми Стефан Командарев
Коментари Харесай

Стефан Командарев изрева срещу торентите и държавата: Наричат ни тунеядци, но българинът предпочита крадените копия

Режисьорът на някои от най-успешните нови български филми Стефан Командарев изрази остро във Facebook възмущението си от бездействието против пиратството. Повод за това стана качването на най-новия му филм – „ Посоки “ в торент уеб страницата „ Замунда “.

Ето какво написа Командарев в обществената мрежа:

„ Уви, " Посоки " е в торентите. Свалихме го веднъж, имаше 26000 изтегляния, в този момент е качен отново - 19000 изтегляния. Не ни топли никак, че е най-сваляният филм сега. Имаме отлични резултати по кината, можеха да бъдат рекордни, в случай че филмът не беше изминал в торентите (от законно издадено ДВД в Португалия).

Иначе всички обичат Бг киното, приказват за пазарни механизми, по какъв начин да си самофинансираме идващите филми от продадени билети и така нататък Как българските кинаджии сме тунеядци, които чакат от страната да ги храни... Но действителността е, че в случай че може, българинът избира да гледа крадени копия без пари... И същата тази страна не си мърда пръста да спре този противозаконен бизнес за много пари, наименуван торенти. Справка - платените реклами в тези уеб сайтове... Което задушава и законното платено разпространяване по интернет за лев, два наем за денонощие.

И за край - в случай че цените и почитате труда и гения на актьорите и екипа на кино лентата, гледайте „ Посоки “ в кината!!! “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР