Режисьорът на Лоши момчета, Армагедон и Трансформърс Майкъл Бей е

...
Режисьорът на Лоши момчета, Армагедон и Трансформърс Майкъл Бей е
Коментари Харесай

Режисьорът Майкъл Бей е обвинен в убийство... на гълъб

Режисьорът на „ Лоши момчета ”, „ Армагедон ” и „ Трансформърс ” Майкъл Бей е изправен пред обвинявания, че гълъб е бил погубен по време на фотоси на негов филм преди пет години в Италия, само че той отхвърля обвиняванията.

Прочутият режисьор към този момент дава отговор на обвиняванията, откакто се допуска, че се е опитал да почисти името си пред управляващите.

„ Аз съм прочут фен на животните и деятел за правата на животните “, сподели Бей медиите. „ Нито едно животно, участващо във кино лентата, не е потърпевшо или е било засегнато. както и във всеки различен филм, върху който съм работил през последните 30 години. “



Национален закон не разрешава улавянето, пострадването или убиването на диви птици в Италия, в това число гълъби, които са предпазени според Директивата за птиците в Европейски Съюз.

Съобщава се, че управляващите настояват, че предпазен пощенски гълъб е бил погубен по време на продукцията през 2018 година на „ Призрачна шестица ” (6 Underground). Твърди се, че птицата е била убита от количка по време на снимачна площадка в Рим, а неназован член на екипа се допуска, че е направил фотография и е докладвал на полицията, оповестява източник на „ Поуст ”.



„ Имаме ясни видео доказателства “, сподели Бей, „ голям брой очевидци и чиновници по сигурността, които ни оневиняват от тези изказвания. И опровергава единствената им папарашка фотография, която не демонстрира истината ”.

Превод от в. " Ню Йорк поуст "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР