Режисьорът и победител в един от последните сезони на Сървайвър“

...
Режисьорът и победител в един от последните сезони на Сървайвър“
Коментари Харесай

Зоран Петровски снима новата си изгора по парфюм, за да покаже в цялата й прелест

Режисьорът и победител в един от последните сезони на „ Сървайвър “ Зоран Петровски, който има наследник от актрисата Силвия Петкова, е бясно влюбен и явно желае целият свят да е наясно с възприятията му. Той не пропусна да се похвали обществено с новата жена до себе си и даже я снима по парфюм, с цел да я покаже в цялата й хубост и даже я разгласи за своя сродна душа.

 

В Инстаграм, той написа на британски: „ Сродните души в действителност съществуват! “, показвайки видео с новата си обичана. От записа се вижда, че дамата на сърцето му, е брюнетка, с дълга и хубава коса, стройна и красива, само че е снимана по този начин, че лицето й да не се види добре.

Кадърът е в тил, само че в един миг дамата се обръща към камерата. Поради обстоятелството, че носи черни очила, а долната част от лицето й е прикрито с ръка, по този начин и не може да бъде разпозната от необятната общност. По-важното в тази ситуация, е че Зоран е поставил надпис към фотографията „ I love you “ (Обичам те).

Негов другар пък разяснява: „ Спокоен съм, значи, че не става от първия път постоянно “, което си е чиста проба намек за провалената връзка на режисьора със Силвия.

 

Не може обаче да се каже сигурно дали тайнствената дама, в която Петровски е влюбен, е перуанката Катрин, с която разгласи предходната година, че има връзка. Припомняме, че предишното лято, той сподели фотоси с нея от къмпинг на Южното ни Черноморие, който в последните години и непрекъснато местообитание за родните звезди през отпускарския сезон. Тази година Зоран още веднъж разпуска на същото място, само че по този начин и не излиза наяве дали със същата дама.

 

Ако не е тя, то тогава сигурно е някоя, която най-малко в тил наподобява на нея. Очевидно въпросната дама не се тормози да се разхожда по плажа без горнище на банския, само че е задоволително дискретна, с цел да разрешава в обществените мрежи да се популяризират единствено фотоси от тези моменти, на които е в тил.

 

Припомняме, че крахът на връзката на Зоран и Силвия настъпи преди две години, малко откакто завоюва шестия сезон на „ Сървайвър “ у нас. Той сграбчи премията от 150 000 лв., а актрисата и синът им Сива, бяха в студиото на bTV, с цел да го поддържат.

Това се случи напролет, а през лятото, Силвия разгласи в обществените мрежи, че с режисьора се разделят, само че по този начин и не стана ясна повода, довела до това им решение. Мълвата носеше, че Зоран й е изневерил с участничка в риалитито, само че тези клюки бяха опровергани.

 

Според Силвия Петкова връзката им с режисьора се е изчерпала, само че двамата останали положителни другари. Факт е, че тя в действителност поддържа положителни връзки с някогашния си, като наложително означават дружно рождения ден на сина им.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР