Режисьорът и фотограф Виктор Димчев гостува в студиото на Честно

...
Режисьорът и фотограф Виктор Димчев гостува в студиото на Честно
Коментари Харесай

„Обаждаме се заради Фейсбука ви“- фотограф се обяснява в СДВР заради заплахи към Лиляна Павлова

Режисьорът и фотограф Виктор Димчев гостува в студиото на „ Честно казано “ с Люба Кулезич по BiT, с цел да изясни за какво е бил привикан в Столична дирекция на вътрешните работи поради писмо, което е изпратил във Facebook до Бойко Борисов и има ли в това писмо закани до Лиляна Павлова.

„ Телевизията, в която работя, взе участие в конкурс през август месец, разгласен от българското министерство по европейското председателство за рекламен клип за показване на страната ни. Ние разбрахме, че в този конкурс има голям брой нагласени неща. Аз изпратих писмо във Facebook до премиера Борисов, в което го уведомих за тези гешефти. И по-късно бях привикан в Столична дирекция на вътрешните работи. Там доста общително ми обясниха да не се занимавам с неща, които не са ми работа. И там се смяха, тъй като им било казано,че съм заплашвал Лиляна Павлова. Именно с това писмо, което изпратих напълно обществено до Борисов “, описа Димчев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук  2  0 abe q (преди 15 минути) Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 що за тъпота?каквото желаеме можем да публикуваме.ние показваме мнението си и имаме това право.а вие за какво не си вършите вашата работа,сдвр,ами като изпълнявате заповеди на боико,защо не хванете наглите,нещо млъкнахте по този въпрос.но когато вас ви заплашват,много бързо цялостните гащите.и си мислите че като извикате някои в мвр,някои се плаши от вас ли?изплашете престъпниците>>ако :silly: можете Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР