Режисьорът и актьор Никита Михалков е роден на 21 октомври,

...
Режисьорът и актьор Никита Михалков е роден на 21 октомври,
Коментари Харесай

Императорът на руското кино Никита Михалков празнува юбилей и воюва с Бил Гейтс

Режисьорът и артист Никита Михалков е роден на 21 октомври, пет месеца след края на Втората Световна Война. Израснал в фамилията на създателя на руския (и след това руския) химн, Михалков е една от най-ярките персони в съветското кино .

Носител на Оскар и Гран При от Канския кинофестивал за " Изпепелени от слънцето ", на Златен Лъв от Венеция за " Урга: територия на любовта " и повсеместен принос, през днешния ден той прибавя към дългия лист награди и оценки званието " " връчено му от президента Путин.

Снимка: Getty Images

От 17 март 2011 година Никита Михалков е видеоблогър и създател на телевизонно предаване, в което в монологична форма разяснява събитията от деня - най-често от сферата на политиката, не изкуството.

Три пъти предаването му е сваляно от ефир, а след последното цензуриране Михалков еднолично завършва взаимната си работа с държавния канал " Россия 24 ". Причината за това е предаването, озаглавено " В чий джоб е страната? ". В него Михалков изрича предложение, че Бил Гейтс финансира Световната Здравна Организация по поръчка на клана Ротшилд със цел да чипира популацията на планетата употребявайки имунизацията от ковид като прикритие. Вече чипираният човек ще получава избрани задания, а в случай че ги извършва - бонуси във тип на криптовалута. Крайната цел на Гейтс и Ротшилд е " редуциране на човешкия жанр ".

Сваленото предаване той качва в канала си в, където към днешна дата то е събрало над 6 млн. гледания.

В идващото издание на блога си той разяснява рецензиите, които се посипват върху него със следните думи: " " Ако аз споделям нещо, то не съм задължен да го потвърждавам. Ако вие ми противоречите обаче сте длъжни да обясните за какво. "



По какъв метод Михалков се трансформира от повсеместен любим във видеоблогър със лично автентично виждане за устройството на човешката цивилизация четете в материала на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР