Режисьорът и актьор Ники Илиев за пръв път публично призна,

...
Режисьорът и актьор Ники Илиев за пръв път публично призна,
Коментари Харесай

Ники Илиев с емоционална изповед: Аз съм виновен за раздялата със Саня! Съжалявам!

Режисьорът и артист Ники Илиев за пръв път обществено призна, че негова е главната виновност за раздялата със брачната половинка му Саня Борисова. Той направи персонално признание пред колежката си Алекс Сърчаджиева в предаването „ Животът по автентичен случай “ по Би Ти Ви. Ники Илиев посочи като причина за раздялата им своята необщителност и отхвърли да разисква проблемите.

" Бяхме дружно девет, съвсем 10 години. В един миг нещата започнаха да стават сложни и напрегнати сред нас. Направих голямата неточност да държа всички страсти в мен. Не влизам в диалог, не го разисквам. Излизам от стаята. Това води до струпване. Ставам нервозен. Не мога да кажа, че взех най-хубавите решения тогава или че не скърбя. Имаше някакво напрежение първоначално след раздялата ни, само че последователно изградихме положителни другарски връзки ", показа артистът.

Последната капка в раздразнението посред им бил филмът " Нокаут или всичко, което тя написа ". Той вкарва Илиев в меланхолия и финансови усложнения. Ники Илиев е режисьор, сценарист и продуцент на кино лентата.



 

" До огромна степен виновността е моя.  " Нокаут " беше доста натоварващ финансово. Исках да го направя, както аз го виждах – със фотоси в Ню Йорк, с американски артист в основната роля, с ММА и така нататък Това беше супер, само че много егоистично от една страна. Търсим пари и вършим едно нещо, тъй като мен си ме кефи ", признава към днешна дата Ники Илиев.

Нещата тръгнали зле, когато два дни след заминаването за последните фотоси в Ню Йорк свършват парите от бюджета.

" Като основен режисьор, отговорността беше моя. На моята кредитна карта трябваше да е всичко. Там нещата се понапрегнаха сред нас със Саня, тъй като моите нерви бяха на ръба. Саня пък искаше да си изиграе нейната роля по най-хубавия метод. В България ме дадоха на арбитър реализатор. Дължах пари на доста хора. Но ме окуражи да напиша " Завръщане " и нещата се оправиха ", призна артистът.



Саня и Ники дружно с американския артист Гари Дордън на премиерата на филма  „ Нокаут или всичко, което тя написа “ 

След като се измъква от неуспеха на косъм Ники Илиев изпада в меланхолия.

" Чувствах се тотално загубен. Започнах да мисля кой е отговорен за ситуацията, в което съм, за раздялата и видях, че съм аз. Аз имам доста по-голяма виновност за раздялата. Когато двама души са дружно, би трябвало да са тим и да споделят. Не го правех. Егото ми пречеше. Когато трябваше да приказваме за някой проблем, бягах и си споделях, че аз съм си ОК, а тя не е. Което не беше по този начин. Не потърсих вид, в който да разгадаем проблемите ", разкри Ники.

Днес със Саня са в положителни връзки. Той даже взе участие в дебюта на Саня като режисьор и поддържа плана ѝ " Никога не е просто секс " обществено.

" Ние сме в доста положителни връзки. Не спирам да я поддържам по всевъзможен метод ", споделя някогашният брачен партньор на хубавицата.



В момента Ники Илиев споделя, че е самичък.

" По скоро няма човек до мен. Не мога да кажа, че имам нова жена в живота си. Трябваше ми доста дълго време да се приема. Една от аргументите за разпада на връзките ми беше, че аз не се харесвах. Самосаботирах се.

Когато доста приемеш себе си обаче, е мъчно да допуснеш някой до себе си. Когато си самичък, нещата, които се случват, не ги изживяваш напълно. Да отидеш на отмора с някого, да излезеш. Аз по тази причина не отивам на почивки. От друга страна, изразяваш себе си. Много е значимо, с цел да се съберете и останете дружно, да ви е умерено. Аз не знам за какво постоянно съм вкарвал във връзките си напрежение. Сега си дадох сметка. Ще се трансформира. Това, че сега съм самичък, се надявам да не продължи дълго време отсега нататък ", изрази позитивната си настройка режисьорът.

Следващия филм на Илиев е " Без крила " и е отдаден на историята на параолимпиеца Михаил Христов. Премиерата му ще е на 4 декември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР