Режисьор на филма е Сет Хен­рик­сънРазкошната звезда Кристина Хендрикс и

...
Режисьор на филма е Сет Хен­рик­сънРазкошната звезда Кристина Хендрикс и
Коментари Харесай

Кристина Хендрикс в палава зимна комедия

Режисьор на кино лентата е Сет Хен­рик­сън


 37_2 Разкошната звезда Кристина Хендрикс и класният артист Майкъл Шанън са огромните имена в палавата зимна комедия “Pottersville ”. Шантавият нов филм е режисиран от Сет Хенриксън и споделя за Мейнард (Майкъл Шанън) – притежател на мъчно оцеляващ магазин в дребен град, който получава тежък удар от живота, откакто е зарязан от приятелката си. Вследствие на пиянско скиторене из града в костюм на маймуна, Мейнард е сгрешен с именитото творение Саскуоч (известен още като Голямата стъпка или Бигфут), което отприщва същинска интернационална медийна стихия, която притегля по този начин нужния за града поток от хора, които да харчат парите си там.

Филмът ще разчита главно на радикални физически гегове и гафове, на първосигнален комизъм, само че с упоритостта екранната нецензурност да бъде уравновесена от огромните имена. Като централна полова атракция, несъмнено, се явява превъзходната Кристина Хендрикс.

Режисьор на “Pottersville ” е Сет Хенриксън ( ”Goreville, U.S.A. ”), по сюжет на Даниел Мейър. В функциите с изключение на Майкъл Шанън и Хендрикс, са още Джуди Гриър, Рон Пърлман, Иън Макшейн, Томас Ленън и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР