Режимът на Путин уби Навални. Дали това е станало директно

...
Режимът на Путин уби Навални. Дали това е станало директно
Коментари Харесай

Божидар Божанов: Съдбата на правителството не може да зависи от спора за външно министерство

Режимът на Путин умъртви Навални. Дали това е станало непосредствено или косвено посредством мъчения, няма значение. Това не е първи опит за неговото ликвидиране, за жалост, този беше сполучлив във връзка информацията за гибелта на най-яркия съветски опозиционер. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " - " и някогашен министър на електронното ръководство по отношение на квалифицирания от ПП-ДБ.

За страдание, в последните десетилетия западните страни постепенно осъзнават какво е Путин, само че след войната в Украйна няма две отзиви какво е Путин и че би трябвало да му се противопоставяме по всички вероятни способи, съобщи Божанов.

По мотив поставения ултиматум от водача на ГЕРБ Бойко Борисов - или външно министерство остава за ГЕРБ при ротацията, или предварителни парламентарни избори, депутатът от " - " уточни: " Пред хората наподобява, че надали не двама индивида се карат за един стол. Съдбата на държавното управление не може да зависи от това. Външно министерство е извънредно значимо за България, само че кой ще седне на стола във Външно е вторичен въпрос ".

В отговор на въпрос за заканата на Борисов, че може и да не гласоподават в Народното събрание оставката на премиера Денков, която той даде обещание да подаде на 6 март, означи: " Има всевъзможни хипотези, ще обсъдим вътрешно, ще решим какво да вършим, значимото е, че България би трябвало да има държавно управление. Има сделка за държавно управление, има сделка за ротация. Всяка смяна би трябвало да бъде добре обоснована пред гласоподавателите ".

Нашата позиция е, че би трябвало да приказваме по политиките и целите за идващите девет месеца. Никой не би трябвало да монополизира тематиката за министрите. Нека акад. Денков и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова да изговорят тези неща и да показват решение пред нас, разяснява Божанов.

Във връзка с плана за промени в Закона за електронните известия, който планува ограничения за ограничение на рисковете от дезинформационни акции, някогашният министър на електронното ръководство разясни, че никой държавен орган няма да взема решение коя вест е истина и коя не. Законопроектът не планува блокиране на уеб сайтове и на вести, увери.

По думите му ограниченията са ориентирани главно против разпространяването на заблуждаващи реклами на хранителни добавк посредством нерегламентирано потребление на имената и лицата на известни персони и против така наречен тролски ферни в обществените мрежи.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР