Режимът на Петков и Борисов, и на всички, които участват

...
Режимът на Петков и Борисов, и на всички, които участват
Коментари Харесай

Кузман Илиев: Режимът на Петков и Борисов е успиване

Режимът на Петков и Борисов, и на всички, които вземат участие в тази задруга, е успиване: Спокойно, няма смисъл, за какво би трябвало да се ядосаме, за какво да се изнервяме? Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " политическият и стопански анализатор Кузман Илиев. 

" Господа, когато вие дойдохте на власт, по какъв начин дойдохте на власт? Със кавги, с доста тежки имена. Да бяхте мислили тогава, да бяхте подложили една друга политическа основа. Защото когато си приказвал по този начин, и направиш нещо толкоз безпринципно до степен, че през днешния ден господин Пеевски да е облечен в бяло, да е част от конституционната промяна – конституционна промяна, която искаше да влезе в правосъдната система и да я направи без значение от кого – тезите бяха, че от господин Пеевски, а през днешния ден той ще я афишира ", възмути се Илиев.

За първия работен ден на депутатите в 49-ото Народно събрание Кузман Илиев открои политическата игра на " Възраждане “ като част от парламентарната народна власт.

" Те желаят да оберат цялата отрицателна вълна, която ще се зададе с времето неизбежно: Ние първо не обичаме тези, които са на власт, още повече когато са създали една толкоз компромисна коалиция. Играта на " Възраждане “ ненапълно е ясна. На мен ми е малко необичайно обаче, в случай че в действителност желаят да ръководят, за какво заравят безусловно в посока на това да приказват, че Централно разузнавателно управление на САЩ е в България и така нататък, в случай, че тяхната позиция против посолството е ясна и се възприема от доста хора. Влизането в теорията на конспирацията стартира да ми наподобява на едно предпочитание да останеш в комфортна опозиции, да се реквизираш, само че без никакъв аспект да взимаш властта, което аз в случай че съм на място на Централно разузнавателно управление на САЩ би ми допадало да ви кажа. Т.е. не знам каква е тяхната игра, с времето ще забележим ", сподели още анализаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР