Режимът на антитерористичните операции е отменен в Москва и Московска

...
Режимът на антитерористичните операции е отменен в Москва и Московска
Коментари Харесай

Отмениха извънредния режим в Москва

Режимът на антитерористичните интервенции е анулиран в Москва и Московска област. Това оповестиха от пресслужбата на съветската Федерална работа за сигурност в Москва и Московска област.
„ В сходство с Федералния закон „ За противопоставяне на тероризма “ от 6 март 2006 година по отношение на отсъствието на закани за живота, здравето, имуществото и други правно предпазени ползи на хората, ръководителят на интервенцията по противопоставяне на тероризма, началникът на Управлението на Федералната работа за сигурност на Русия в Москва и Московска област реши да анулира правния режим на антитерористична интервенция в Москва и Московска област от 09:00 ч. московско време на 26 юни 2023 година “, се споделя в известието.
От УФСС оповестиха, че настоящите краткотрайни ограничавания са анулирани. „ В момента обстановката на територията на Московска област е постоянна “, обявиха от УФСБ.
Режимът за осъществяване на антитерористични интервенции беше въведен в Москва, Московска област и Воронежка област на 24 юни. Той беше въведен в тези райони за първи път в историята.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР