Регулярните ми срещи с кметовете на всички 24 района започнаха.

...
Регулярните ми срещи с кметовете на всички 24 района започнаха.
Коментари Харесай

Васил Терзиев проведе първата си среща с районните софийски кметове

" Регулярните ми срещи с кметовете на всички 24 региона започнаха. Днес организирахме първата с фокус върху целите ни на работа, структурата на районните администрации, работата със Столичния инспекторат и тематиката за децентрализацията, която за нашата коалиция беше измежду значимите в акцията за локалните избори ", това написа в профила си във " Facebook " кметът на София.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1129
" Голяма част от районните кметове към този момент разгласиха доклади за първата седмица от работата си и дадоха обещание, че ще продължат да работят при цялостна бистрота и да осведомят жителите за всичко значимо ", добави Терзиев в обществената мрежа.

" Уверих кметовете на всички 24 региона, че ще имат цялостната ми поддръжка за бързото справяне със незабавните въпроси, които пораждат. Те са хората, които са най-близо до жителите и би трябвало да имат и пълномощията, и финансирането, с цел да ги вземат решение ", написа още столичният кмет.

" Ще заложим повече средства за основните планове на регионите в бюджета за 2024 година и на идната ни среща чакаме предложенията от районните кметове. Ще работим за повече вложения в кварталите, с равно отнасяне на всички региони ", добави Терзиев.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР