“Регулаторите ще бъдат сменени, след като има закон как трябва

...
“Регулаторите ще бъдат сменени, след като има закон как трябва
Коментари Харесай

Мирчев: Очевидно е, че КЗК не работи


“Регулаторите ще бъдат заменени, откакто има закон по какъв начин би трябвало да стане. Първо би трябвало да има нормативни промени, а след това персонални”. Това съобщи националният представител от ПП-ДБ Ивайло Мирчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Относно проблема с Комисия за защита на конкуренцията Мирчев изясни, че комисията не работи както би трябвало. “Нормално е да има притеснение-такова изрази и Кирил Петков”, акцентира Ивайло Мирчев.

“Преди Еврозоната е доста значимо регулаторите да бъдат сменени”, изясни и Мартин Димитров от Демократична България, който също бе част от брифинга.

Той разяснява, че желаят незабавна интервенция на КЗП по отношение на настояванията на мобилните оператори да вдигнат цените на своите услуги. “Очевидно би трябвало нов състав на регулаторите”, разяснява още Мартин Димитров.

Относно сагата с Президента Ивайло Мирчев посочи, че напрежението е стартирало поради службите и е траяло. “Имаме различия с президента по повод и на “Боташ”. За пътя на Копринката също по този начин приказваме много от дълго време. Ако стартираме да приказваме за стартирането на партия от негова страна-то той няма такова право”, напомни Ивайло Мирчев. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР