Регулаторите на Европейския съюз обвиниха Apple, че нарушава новите правила

...
Регулаторите на Европейския съюз обвиниха Apple, че нарушава новите правила
Коментари Харесай

Регулаторите на ЕС обвиняват Apple в нарушаване на правилата за дигитална конкуренция за магазините за приложения

Регулаторите на Европейския съюз упрекнаха Apple, че нарушава новите правила за цифровата конкуренция, като не разрешава на разработчиците на програмен продукт в неговия App Store да насочват потребителите към други места.

Европейската комисия съобщи, че съгласно предварителните констатации от нейното следствие, производителят на iPhone е нарушил Закона за цифровите пазари (DMA) на 27-членния блок.

Законът съставлява необятен набор от разпореждания, ориентирани за попречване на софтуерните колоси да завладеят цифровите пазари.

Комисията, изпълнителният орган на блока, сподели, че разпоредбите на Apple за неговия App Store „ не разрешават на разработчиците на приложения свободно да насочват потребителите към различни канали за предложения и наличие “.

Apple към този момент има късмет да отговори на констатациите, които комисията ще оцени. Тя би трябвало да вземе дефинитивно решение по отношение на сходството на Apple до март 2025 година Компанията може да бъде изправена пред санкции на стойност до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР