Регистрирането на локацията на бизнеса ви в Google е едно

...
Регистрирането на локацията на бизнеса ви в Google е едно
Коментари Харесай

На правилното място

Регистрирането на местоположението на бизнеса ви в Гугъл е едно от нещата, които могат да ви изстрелят на първите позиции в търсачката. Обичайно адресът се появява в дясната част на уебстраницата, паралелно на листата с получените от търсенето резултати. Освен самата локация потребителите могат да видят и спомагателна информация за бизнеса – телефонен номер, работно време, бутон с отпратка към уеб страницата, упътвания, предлагани услуги.

Напоследък Гугъл редуцира броя на бизнесите, чиято локация демонстрира. Само за последните две години броят им е намалял от седем на три. От всички препоръки, които е опитал в предишното, Питър Рослър отличава най-ефективните в своя обява за Inc.

Оптимизирайте информацията в Гугъл My Business

Присъствието ви в Гугъл My Business е належащо, в случай че желаете да получите шанса местоположението ви да се индексира. Уверете се, че включват следната информация:
Име, адрес, телефонен номер;Коректна бизнес информация;Снимки на бизнеса ви;Категории (category listing);Ключови думи;Верифициране на листата, което всекидневно изисква приемане на имейл и въвеждане на код или различен метод за верификация.
Оптимизирайте уеб страницата си за локално SEO

Следващата стъпка е да се уверите, че уебсайтът ви е усъвършенстван за локално SEO. Това включва да сте наясно, че името, адресът и телефонният ви номер са поредни на всички места, на които фигурирате в интернет, както и съществуването на така наречен backlinks – линкове в други уеб страници, които препращат към страница на вашия личен. Внимавайте за спам.

Оптимизирането на уеб страниците за SEO бе по-лесно преди, само че през днешния ден изисква доста знания и наемането на чиновници на позиции, свързани с тази активност. Уверете се, че всички съставни елементи са на мястото си. Попадането ви измежду показваните три местоположения при търсене в Гугъл е мощно конкурентно.

Следете информацията си

Щом местоположението на бизнеса ви бъде индексиран, е значимо да проследявате наличието му във времето. Помнете, че всеки може да редактира листинг информацията. Редакциите нормално се вършат под формата на оферти, само че могат да станат факт и без да получавате уведомление за това.

Локации, фотоси, име, адрес, телефонен номер могат да бъдат заменени от някой инцидентен, което доста може да повлияе на появяването ви в търсачката.

Поддържайте видимостта на уеб страницата

Когато става дума за видимостта на вашия уебсайт, значимо е да се уверите, че предприемате стъпки, с цел да влезете в пакета от местоположения на Гугъл. Стъпките, разказани нагоре, са положително начало, само че от вас зависи да се уверите, че напъните ви са ефикасни дълготрайно.

По материал на Питър Рослър за
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР