Регистрирана в България компания е сред , помогнали за заобикалянето

...
Регистрирана в България компания е сред , помогнали за заобикалянето
Коментари Харесай

Регистрирана в България фирма е санкционирана от САЩ заради войната в Украйна

Регистрирана в България компания е измежду, помогнали за заобикалянето на към този момент наложени наказания на Русия посредством доставка на военно съоръжение за нея.

Българска телеграфна агенция оповестява, че това е основаната в София компания " Таерио интернешънъл " (Taerio International).

В петък Съединени американски щати оповестиха огромни наказания на Русия, които засягат членове на държавното управление, губернатори, военни и плануват ограничавания на търговията с алуминий, лимитират активността на банки и финансови институции.

 Мегасанкции за Русия: Съединени американски щати удариха министри, пропагандатори, военни и алуминия Мегасанкции за Русия: Съединени американски щати удариха министри, пропагандатори, военни и алуминия

Според ClubZ тя е благосъстоятелност на немския жител Маркус Мюлер. Той е и в описите на глобените като физическо лице. Американските служби настояват, че той и негови сътрудници, употребявайки основана в Швейцария компания, са помогнали на италианския предприемач Валтер Морети да купува чувствителни западни технологии и съоръжение и да ги дава на съветските разследващи служби. Сред трансферираните към Русия технологии се показват и употребявани в съветските нуклеарни планове.

Общо към 30 физически лица и компании от европейски страни, като Швейцария, Италия, Германия, Малта и България, са глобени от американското комерсиално министерство, като техните активи в Съединени американски щати са замразени.

Това не е първата, записана в България компания, която е глобена от Съединени американски щати поради войната в Украйна. На 1 февруари в.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР