Регистриран е нов отрицателен рекорд на заразените с коронавирус. През

...
Регистриран е нов отрицателен рекорд на заразените с коронавирус. През
Коментари Харесай

В Албания: За първи път над 400 заразени за ден

„ Регистриран е нов негативен връх на инфектираните с ковид. През последните 24 часа от 1744 теста за ковид са диагностицирани 421 души, което е 24,1%, заяви БГНЕС.
В същото време починаха седем пациенти - или общо 543, а досега са излекувани 118 души, като броят на тези, които са победили рисковия вирус, е 11 696 “, съобщи албанското министерство на опазването на здравето и обществените грижи, призовавайки за строго.
 80 доброволци ще оказват помощ на Covid отделенията в страната 80 доброволци ще оказват помощ на Covid отделенията в страната
Общо 14 лечебни заведения в страната са декларирали досега потребност от доброволци - студенти по медицина посредством акцията на Българския лекарски съюз...
От началото на март, когато в Албания са регистрирани първите случаи, са осъществени 133 291 теста, позитивен резултат е получен при 22 721 души, 11 696 са се възстановили, до момента в който 10 482 са дейни в болестта, от които 346 са приети в болница в трите болнични заведения, лекуващи от COVID-19.
Поради инфектирани съдии и различен личен състав, след Кавая, Дуръс и Тирана, от през днешния ден е затворен и съдът във Вльора. В няколко града не работят детските градини, а има инфектирани и измежду учителския личен състав.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР