Регистрираха първи случай на Флурона в Израел. Пациентка е била

...
Регистрираха първи случай на Флурона в Израел. Пациентка е била
Коментари Харесай

Първи случай на двойно заразяване с грип и COVID-19 в Израел

Регистрираха първи случай на Флурона в Израел. Пациентка е била инфектирана по едно и също време с грип и COVID-19, оповестява Times Of Israel.

Инфекциите са открити в бременна жена, която имала леки признаци и е неимунизирана. Тя е била изписана от болничното заведение в положително общо положение, само че казусът към момента се проверява от израелския здравен министър.

Това е първият случай на сходно двойно заразяване в света, само че данни за сходно диагностициране има още от 2020 година при американски пациенти, съгласно няколко международни отчети.

2000 души са били хопитализирани точно поради опасенията от " двудемия ", откакто Израел отбелязва сериозен растеж на инфектираните с грип през последните седмици.

Болните от Флурона може да са доста повече, в сравнение с е известно в статистиките, само че към момента да не са диагностицирани, алармират управляващите.

Директор на поделение в израелска болница, споделя че болестта е същото, и че това са вирусни инфекции, които предизвикват затруднено дишане, нападат и горните, и долните дихателни пътища.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР