Регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския поток

...
Регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския поток
Коментари Харесай

Лотарията "Зелена карта" започва отначало

Регистрацията по програмата на Съединени американски щати за нашарване на имигрантския поток (DV) за 2019 година, позната като лотарията за " Зелена карта ", стартира изначало. Всички подадени формуляри би трябвало да се изпратят още веднъж, оповестиха от посолството на Съединени американски щати в София.

По механически аргументи интервалът за регистрация за акцията " Зелена карта " 2019 ще бъде рестартиран, като всички претенденти, които са подали формуляр преди 18 октомври 2017 година, ще би трябвало да го изпратят още веднъж.

 

" Съжаляваме за породеното стеснение, само че за обезпечаване на идентични условия за всички и опазване на честността на процеса, се постанова да рестартираме процедурата по подаване на формулярите за Зелена карта ", пишат от посолството.

 

Новият регистрационен интервал за акцията е почнал в 19 часа на 18 октомври 2017 година и ще завърши в 19 часа българско време в сряда, 22 ноември 2017 година.

 

Подадените преди 18 октомври формуляри няма да бъде годни. Вече кандидатствалите може да подадат още един формуляр, без да се тормозят, че ще бъдат дисквалифицирани за това, че са кандидатствали два пъти. Ако обаче подадат повече от един формуляр по време на новия регистрационен интервал, кандидатурата им няма да бъде годна, предизвестяват от посолството.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР