Регистрацията е безплатна и ще продължи до 15 декемвриЦеремонията за

...
Регистрацията е безплатна и ще продължи до 15 декемвриЦеремонията за
Коментари Харесай

Първи кандидатури в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2023 г.

Регистрацията е безвъзмездна и ще продължи до 15 декември

Церемонията за връчване на премиите на БАИТ ще се състои през м. февруари 2024 г
(снимка: БАИТ)

13-ото издание на състезанието „ Наградите на БАИТ ” към този момент одобри . Те са в категориите „ Журналистически принос ”, „ Образователна премия ” и „ Startup компания ”, оповестиха уредниците.  

Тази година кандидатури се одобряват до 24.00 ч. на 15 декември 2023 година е безвъзмездна.

В състезанието могат да вземат участие:
Образователна премия – компании, които интензивно си сътрудничат със междинни учебни заведения по планове, като дават свои чиновници като асистент учители в учебни заведения и/или основали своя методика, образователна стратегия, курс за учители за практическо образование в фирмите, висши учебни заведения, създали новаторски интегрирани стратегии. Младежка премия – възпитаници и студенти Журналистически принос – журналисти Публична администрация – обществени администрации (държавни или общински) Start up компании Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система – компании/юридически лица от всички браншове на стопанската система, регистрирани в България, сполучливо внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.
Подробните условия за присъединяване са оповестени. Традиционно, Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Новости в това издание има в категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система. Кандидатите могат да показват информация за осъществени ESG планове – образци за съответни ESG начинания, които компанията е подхванала през миналата година и какво влияние са имали.

Номинираните в това издание на състезанието ще получат опцията да се показват с малко видео по време на церемонията. Видеопредставянето следва да е с дълготрайност до 30 секунди и да показва плана на номинирания. Изискванията за видеоклип са налични на.

Победителите в състезанието ще получат пакет за образование в цялостна стратегия за Agile Project Management , която включва 10 семинара с фокус върху друга тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks. За спечелилите са планувани и годишни абонамент и за правноинформационни системи „ Сиела Норми и ваучер и , за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела ”.

Отличените в състезанието ще получат и сборника „ Дигитални истории ” с подпис от създателя Георги Караманев . В него миналогодишният победител в Журналистическата категория на Наградите на БАИТ търси отговорите на 8 огромни въпроса, пред които ни изправят технологиите през днешния ден.

Тази година състезанието е със специфичното присъединяване на Христо Борисов, съосновател на първата българска компания-еднорог, оценена на 1 милиарда $ Payhawk. Церемонията за връчване на премиите ще се състои през м. февруари 2024 година Христо Борисов ще даде начало на церемонията и ще връчи Наградата за специфичен принос.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР