Регистрационните табели на автомобилите вече няма да започват с букви,

...
Регистрационните табели на автомобилите вече няма да започват с букви,
Коментари Харесай

Махат първите букви от регистрационните табели на автомобилите

Регистрационните табели на колите към този момент няма да стартират с букви, които демонстрират региона, в която е регистриран автомобилът. Това плануват законови промени, подготвяни от Министерството на превоза, оповестява " Нова тв ".

По този метод колите ще могат да бъдат регистрирани на всички места в България и се допуска, че опашките за регистрации пред КАТ ще намалеят.

Промените плануват да бъдат разкрити частни пунктове за издаване на регистрационни номера, които ще бъдат следени от Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “. Таксата в тези частни пунктове ще бъде определяна от страната.

С премахването на районния принцип на номерата ще се разреши на водачите да записват колите си във всяка точка на страната, без да се лимитират до града, в който живеят.

Няма да е належащо да се сменят регистрационните табели на колите, които към този момент са регистрирани в България.

Предвижда се да бъде въведен и един ваучър, който да сплоти в този момент съществуващите дребен и огромен. Той ще е с чип и ще носи цялата информация за автомобила. Ако измененията бъдат признати, ще влязат в действие след към година.

До месец пък при годишния механически обзор на колите няма да се изисква книжен документ за заплатен налог. Изрядността на водачите към бюджета ще се ревизира по електронен път.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР