Регистрациите се правят от служба ГРАО. Някои хора ги видях

...
Регистрациите се правят от служба ГРАО. Някои хора ги видях
Коментари Харесай

Арестуваха бизнесмена Димитър Барбуков

Регистрациите се вършат от работа ГРАО. " Някои хора ги видях персонално, само че не всички. По закон са длъжни да участват. Документите за мен са изрядни ", съобщи служителката, която ги е направила.

 

След като стана ясно за спомагателните регистрации, кметът на Земен е излязъл в болничен. На въпрос за 180-те регистрации, той отговори: " Не мога да ви кажа, в болничен съм. Не знам, не съм в течение. Не че не знам, но не ги знам кои са. Заповядайте на следващия ден да ви дам едно изявление ". На идващия ден Сотиров не спазил ангажимента си, твърди Нова тв. Бившият към този момент кмет има шест поредни мандата. Очакваше се още веднъж да се кандидатира, само че партията, която го поддържаше, издигна различен претендент.

 

Освен в Земен, регистрации са правени и в близките села, измежду които и Жабляно. Нови жители - общо 45-има души, има даже в Жаблянския манастир.  " Няма такива регистрации. Никога не е имало регистрирани 45 души. Не знам от кое място излезе тази информация и кой си разреши да намесва манастира в такива предизборни спекулации ", разяснява отец Йосиф.

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР