Регионът на Югоизточна Азия е изключително важен, интересен, динамичен, и

...
Регионът на Югоизточна Азия е изключително важен, интересен, динамичен, и
Коментари Харесай

Росен Желязков: Регионът на Югоизточна Азия е изключително важен, интересен и динамичен

" Регионът на Югоизточна Азия е извънредно значим, забавен, динамичен, и ние би трябвало да обърнем своя поглед насам ". Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков в провинция Нин Бин, Социалистическата република Виетнам, където се срещна на високо политическо равнище с член на централния комитет на партията.

Двамата дадоха поръчка за по-тясно съдействие в региона на търговията, туризма, високите технологии и образованието. За оправянето с световните закани трябват взаимни старания, по тази причина и опциите, които се обрисуват пред Виетнам и България и Европейски Съюз, както и сполучливата и уравновесена политика на Виетнам дават благоприятни условия за по-успешно съдействие, сподели още Желязков.

" С влизането в действие на съглашението за свободна търговия и отбрана на вложенията и отпадането на митата от двете страни е показателно метода, по който и стокообмена се усилва сред Виетнам и Европейски Съюз. А за нас е извънредно значимо зоната на Югоизточна Азия както в учредителен аспект със страните от АСЕАН да бъдат все по- утвърждавани и все по-развивани, тъй като района на югоизточна е извънредно динамичен и забавен. имаме опция да се срещнем със социално-икономическото развиване на Виетнам в търсенето на нови благоприятни условия за туризъм, за обучение, само че и опцията за обмяна на опит за районна политика ", съобщи Росен Желязков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР