Регионалният министър от квотата на Има такъв народ Гроздан Караджов

...
Регионалният министър от квотата на Има такъв народ Гроздан Караджов
Коментари Харесай

Гроздан Караджов изпълни заръката на Слави - ще има приемен ден за граждани |

Регионалният министър от квотата на " ИТН " Гроздан Караджов извърши рекомендацията на Слави Трифонов към министрите да имат приемен ден за жители един път седмично.

" Всяка седмица вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов ще има приемен ден, в който ще разисква с жители въпроси от компетентността на министерството ", оповестява през днешния ден ведомственият пресцентър.



Тази седмица денят ще е събота, 18 декември, а приемното време - от 9 до 13 ч. в постройката на Министерство на регионалното развитие на столичната ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ № 17-19.

Продължителността на срещите е до 30 минути. Всеки искащ може да резервира час на телефон 02/9405430 или имейл: [email protected].

Срещите ще се организират при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, прецизира известието.

Инициативата е в отговор на обява на Слави Трифонов от 13 декември, в която той приканва:

" Уважаеми сътрудници, помислете дали не е добре да имате един ден от седмицата, предлагам ви почивен ден – събота или неделя, и този ден да бъде отворен да се срещате с българските жители във вашето министерство, да се срещате с всеки български жител, който пожелае да се види с вас, тъй като вие сте министри на всички и не би трябвало да се криете зад дебелите стени на министерствата си. Освен това си мисля, че както в цивилизованите страни, вие би трябвало да имате и един ден, в който да давате брифинг за всички медии, които пожелаят да ви питат за всичко, което вършиме в поверените ви министерства. Защото би трябвало да носите отговорност за дейностите си обществено.

Ще бъда доста благополучен, в случай че и други министри от държавното управление разсъждават и одобряват тези хрумвания ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР