Регионалният директор на Световната здравна организация () за Европа заяви,

...
Регионалният директор на Световната здравна организация () за Европа заяви,
Коментари Харесай

СЗО с прогноза кога ще си отиде коронавирусът

Регионалният шеф на Световната здравна организация () за Европа съобщи, че има вяра, че пандемията от ковид ще завърши при започване на 2022 г.  Ханс Клуге уточни пред датската държавна телевизия DR, че разпространяването на COVID-19 към момента ще господства в обществото през 2021 година, само че ще бъде по-управляем, в сравнение с беше през 2020 година, осведоми БГНЕС. Посочвайки, че най-лошите сюжети към този момент са завършили, Клуге съобщи, че има повече информация по отношение на вируса спрямо 2020 година, когато той за първи път стартира да се популяризира.
Той обаче предизвести, че никой не може да е сигурен по отношение на бъдещето на пандемията. „ Вирусът ще продължи да съществува, само че не мисля, че ще са нужни ограничавания. Това е оптимистично обръщение “, сподели Клуге. Клуге съобщи, че появяването на разновидности на вируса са обикновено събитие и вирусът се пробва да се приспособява, само че бързото разпространяване на разновидностите продължава да буди терзание в СЗО.
 Пандемията остави затворена границата сред Канада и Съединени американски щати Пандемията остави затворена границата сред Канада и Съединени американски щати
Канада и Съединени американски щати се договориха да не отварят границата най-малко до 21-ми март заради пандемията. Това заяви канадският министър на общественат...
Той сподели, че разновидностите няма да слагат вируса отвън надзор , само че означи, че страните, чиито системи за опазване на здравето към този момент са под напън, могат да бъдат подложени на още по-голям напън, което постанова да одобряват новите разновидности на вируса доста съществено. Клуге уточни, че най-големият проблем ще възникне, когато тези, които са имунизирани се озоват в една и съща среда с тези, които не са, тъй че планирането на имунизациите е доста значим фактор.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР