Регионалните формации на ГЕРБ застанаха зад Делян Добрев. В няколко

...
Регионалните формации на ГЕРБ застанаха зад Делян Добрев. В няколко
Коментари Харесай

Герберите в страната застават зад Делян Добрев

Регионалните обединения на ГЕРБ застанаха зад Делян Добрев.

В няколко отворени писма локалните обединения на ГЕРБ се оповестиха срещу отдръпването на депутата и ръководител на енергийната комисия в Народното събрание Делян Добрев.

 Делян Добрев напуща политиката поради
Делян Добрев напуща политиката поради " Хасково гейт "

Добрев бил смъртоносно ранен политически

В писмото от ГЕРБ - София се показва, че е омерзително " един добър и заслужен човек " да бъде заставен да се отдръпна от политиката " посредством клюки и откровени операции ". Столичните гербери са сигурни, че Добрев ще завоюва правосъдната борба и тогава истината щяла да излезе нескрито.

" Затова, Деляне, призоваваме те да останеш ", написа още в писмото, подписано от симпатизанти, районни кметове от ГЕРБ, общински съветници, народни представители и даже зам.-председателя на ГЕРБ - София и кмет на Столична община Йорданка Фандъкова.

 Добрев се опитваше да ръководи Хасково вместо мен, атакува кметът Беливанов
Добрев се опитваше да ръководи Хасково вместо мен, атакува кметът Беливанов

Така отговори той, откакто ГЕРБ му желаеха оставката за нередности

Гербаджиите от Русе и покрайнините също се оповестиха в поддръжка на Добрев. Той бил потвърден експерт, и в качеството си на министър стопанската система, туризма и енергийната сигурност на България. Те също приканват депутата да премисли решението си.

ГЕРБ - Разград пишат, че изрично застават за депутата и ценят високо неговите достижения. " Делян Добрев е човек с безспорни качества и подготвеност, морал и почтеност и нелепи изказвания не могат да им опонират! Делян Добрев има нашата поддръжка! Призоваваме управлението на Политическа партия ГЕРБ да не приема оставката на Делян Добрев ", безапелационни са последователите и членовете на партията в Разград.

В Кърджали също приканиха Борисов да не одобри оставката на Добрев. Проявата на Добрев била знак на геройство. " Тя е отвод от присъединяване в един политически маскарад, режисиран от Българска социалистическа партия, в който на хората услужливо се натрапва звучната българска дума " шуробаджанащина " и също толкоз услужливо се подценяват заслугите на Делян като народен представител и министър за възраждането на Хасково и напредъка на страната ни като цяло ", показва групировката на партията в Кърджали.

 Суджукгейт е детска приказка спрямо Хасково и Добрев, счита Йончева
Суджукгейт е детска приказка спрямо Хасково и Добрев, счита Йончева

Томислав Дончев дефинира обстановката като " риалити " формат

Подобна е позицията и на ГЕРБ - Ловеч . Според тях абсурда, мотив за оставката на Добрев, е " стихия... в чаша вода... Гнусни нападки, изкривени обстоятелства, спекулации и внушения... ". Според ловешките гербери постъпката на Добрев също била почтена. За това Областната конструкция на ГЕРБ - Ловеч изрично не приема оставката на Делян Добрев и приканва народните представители от ГЕРБ да създадат същото.

Около това мнение се сплотиха и организацията на Жени ГЕРБ и Младежката организация на партията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР