Регионалната среща бе посветена на 150-та годишнина от гибелта на

...
Регионалната среща бе посветена на 150-та годишнина от гибелта на
Коментари Харесай

Във Видин се проведе Десетата регионална среща на клубовете „Млади възрожденци“

Регионалната среща бе отдадена на 150-та годишнина от гибелта на Васил Левски. Събитието се състоя в Конферентната зала на Областна администрация - Видин.

Официални посетители бяха секретарят на Общината Емилиян Енчев, регионалният шеф Огнян Асенов, началникът на Регионално ръководство на образованието Веселка Асенова, ръководителят на Общобългарския комитет „ Васил Левски “ Васил Василев, ръководителят на Видинския комитет „ Васил Левски “ Георги Иванчев, Ивайло Милушев – член на Управителния съвет на Общобългарския комитет „ Васил Левски “, преподаватели, възпитаници, медии и жители.



В началото на събитието секретарят на Общината приветства присъстващите от името на кмета доктор Цветан Ценков и от свое име: „ Бих желал да Ви поздравя за това прелестно и родолюбиво дело. Животът и делото на нашия Апостол на свободата – Васил Левски, е ярък образец, който всички ние би трябвало да следваме “ – сподели Енчев и връчи приветствен адрес на Васил Василев.

Програмата на днешната среща включваше комбинация „ Растем с Левски в сърцата “ на най-малките възрожденци от детска градина „ Русалка “, рецитали, мултимедийни презентации, стихотворения и песни, прожекции на филми, отдадени на Дякона.

Към момента в област Видин са учредени и действат 19 клуба „ Млади възрожденци “ – 18 в учебни заведения и един в детска градина „ Русалка “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР