Регионалната дирекция по национален строителен контрол в Северозападния район търси

...
Регионалната дирекция по национален строителен контрол в Северозападния район търси
Коментари Харесай

Търсят двама инспектори по строителството

Регионалната дирекция по народен строителен надзор в Северозападния регион търси да назначи двама инспектори, научи организация BulNews. Едното свободно работно място е за районния отдел във Враца, а другото за отдела по съгласуваност и надзор.
Инспекторът в районния отдел във Враца ще взе участие в инспекции на градежи, ще реализира служебни инспекции, ще сформира констативни актове за определяне на нелегално строителство и други сходни действия.
Инспекторът по координацията ще упражнява държавния надзор по устройство на територията, проектирането, строителството и употребата на градежите в обсега на териториалната подготвеност на РДНСК. В дилемите му са и да събира, обработва и систематизира информация по отношение на контролната активност, да взе участие в инспекции на градежи, служебни инспекции, да сформира констативни актове за определяне на нелегално строителство и други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение на претендентите за двете позиции е професионален бакалавър, като с преимущество са приключилите архитектура, строителство и геодезия. Предишен професионален опит не се изисква.
Минималния размер на главната заплата е 600 лв., като трудовото заплащане се дефинира от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсите ще бъдат извършени на два стадия – на практика изпит и изявление, а крайният период за подаване на документите е 12 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР