Регионалната българска национално-културна автономия Паисий Хилендарски на Република Крим получи

...
Регионалната българска национално-културна автономия Паисий Хилендарски на Република Крим получи
Коментари Харесай

Българската общност от Крим откри международното изложение и форум „Русия” във ВДНХ - Москва

Регионалната българска национално-културна автономност „ Паисий Хилендарски ” на Република Крим получи почетната задача да открие декадата дружно с уредниците на интернационалното ревю и конгрес „ Русия ”.

Първият ден беше наименуван Междуетнически Крим.

Членът на Обществената палата от РК и ръководител на Регионалния българската НКА на Република Крим „ Паисий Хилендарски ” Иван Абажер и други членове на автономията блестящо показаха българската просвета на изложбата. Народни песни в осъществяване на Мария Симикчи и български хор от танцов дует „ Българска роза ”, показване на активността на българите и плана „ Единен свят на кирилицата ” от Людмила Радева, майсторски клас от Инеса Лукьяненко по направа признакът на пролетта мартеничка - заинтересува гостите и участниците в събитията и сподели идентичността на българите от Крим.



















Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34159Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед30747Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед65882Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед53405Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед21324Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550641Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180347Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138788Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123773Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни придвижвания  Калин Тодоров, атентат </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР