Регионална инспекция по околната среда и водите – Монтана обявява

...
Регионална инспекция по околната среда и водите – Монтана обявява
Коментари Харесай

РИОСВ-Монтана обявява конкурс за изработване на оригинално пано или мартеница

Регионална ревизия по околната среда и водите – Монтана афишира конкурс за разработване на автентично пано или мартеница за дома и фамилията.

І. Целеви групи
В състезанието могат да вземат участие самостоятелно възпитаници от първи до четвърти клас от учебните заведения и групи от детските градини и ясли на територията на областите Монтана и Видин.

ІІ. Процедура за кандидатстване и оценка:
Мартениците и паната би трябвало да бъдат направени от вълна, вълнена или памучна прежда, само че и да включват детайл от рециклируеми материали /хартия, пластмаса, метал, стъкло/.
Изискването за паната е те да бъдат размер А4 и приспособени за окачване на стена, а за мартениците – да бъдат с размер от 15 до 30 см. и закрепени върху картон. На гърба на всяка обложка би трябвало да са написани име и фамилия на участника, клас, учебно заведение, детска градина, група и телефон за връзка с класен началник, педагог.
Лице за контакт и приемане на мартениците: Борислава Начева – тел:0887651556 / 096 300960

ІII. Срок
Краен период за предаване – 27.02.2024г. – на място в инспекцията или по пощата (или куриер) на адрес гр. Монтана, ул. „ Юлиус Ирасек “ №4, ет. 3

IV. Приключване на състезанието и награждаване
Представените за състезанието мартеници или пана ще бъдат оценени от комисия, а класираните произведения ще бъдат оповестени на 01.03.2024 година
За отличените мартеници спечелилите ще получат предметни награди и грамоти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР