Регионална библиотека Сава Доброплодни-Сливен ще проведе за десета поредна година

...
Регионална библиотека Сава Доброплодни-Сливен ще проведе за десета поредна година
Коментари Харесай

Разнообразна програма в Седмицата на любовта, организирана от библиотеката в Сливен

Регионална библиотека „ Сава Доброплодни ”-Сливен ще организира за десета поредна година Седмица на любовта,посветена на празника на влюбените - Св.Валентин.Програмата стартира от 8 февруари и ще продължи до 14 февруари.

Замислени като провокация за осмисляне на празника „ Св.Валентин “, който се смята за привнесен в България, деянията, включени в програмата, целят да провокират интереса на от ден на ден младежи и желанието им да се срещнат с най-четените„ безконечни “романи на български и световноизвестни създатели въодушевени и отдадени на най-великото възприятие, да споделят за какво обичат празника и какво е за тях любовта, да се опитат да дадат пояснение за неповторимото изпепеляващо, само че и съграждащо възприятие, съчетаващо блян, страст, отдаденост, което просто идва и прекатурва целия ти свят.

Програмата в Седмицата на любовта включва: презентации за младежи на тематика: „ На крилете на любовта с най-популярнителюбовни романи “; презентации за историята на празника „ Св.Валентин “ и креативен работилници за разработване на картички „ валентинки ”; полемика на тематика: „ Единствената мощ в света, която не познава страха, е любовта “ - сучастието на дванадесетокласнициот ПМГ “Добри Чинтулов “ и Хуманитарна гимназия „ Дамян Дамянов “.За учениците е готова и анкета „ Какво е обич? ”, лотария с любовни стихове и галерия на ръчно направени картички „ валентинки “, отдадени на празника.

Груповите визити ще се правят по авансово уречен график.

На 14 февруари всеки клиент на библиотеката ще получи като подарък свитък с прелестно стихотворение отдадено на любовта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР