Регионален център за управление на отпадъците (РЦУО) - Стара Загора“

...
Регионален център за управление на отпадъците (РЦУО) - Стара Загора“
Коментари Харесай

Депото за отпадъци старозагорското село Ракитница достъпно за граждани

„ Регионален център за ръководство на отпадъците (РЦУО) - Стара Загора “ в землището на село Ракитница през днешния ден и на следващия ден, 14 и 15 септември, ще е със свободен достъп за всички транспортни средства, в това число частни. Така присъединилите се в самодейността „ Да почистим България дружно “ ще могат да извозват събраните боклуци. 
Старозагорци ще могат да се освободят и от едрогабаритни боклуци от семействата си - непотребни шкафове, дрешници, кревати, матраци, дивани, фотьойли и други,като ги откаран до депото със личен превоз. По време на акцията приемът за депониране събраните на отпадъците ще е безплатно.
За следващото включване на Стара Загора в акцията „ Да почистим България дружно ” от общината са жсигурени са 5 хиляди полиетиленови чувало и 2 хиляди чифта ръкавици за еднократна приложимост. 
Предварително са декларирали присъединяване доброволци от разнообразни компании, общински и държавни институции и доста жители. Ще се почистват междублокови пространства, детски и спортни площадки, паркове и градини. Служителите на общинската администрация ще се включат в компанията и ще чистят в парк „ Митрополит Методий Кусев “ (Аязмото) и към Мемориалния комплекс „ Бранителите на Стара Загора “. " Запазете Бедечка " и Туристическо сдружение " Сърнена гора " почистват в парк " Бедечка "  
От общината молят почистващите жители да изнасят събраните чували с боклуци наоколо до налични съдове за боклуци, да чието транспортиране е основана организация от „ Грийн Партнърс - БКС “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР